GK Freelance Spuiter | Spuitwerk

Spuitwerk

Perfecte afwerking

Met oog voor detail, nauwkeurigheid en afwerking voert GKorterink, freelance spuiter het gehele spuitproces aan personenauto’s, motoren, bestelbussen, boten en vrachtwagens voor u uit: van het eventueel uitdeuken en lassen van kunststof delen en het voorbewerken en spuiten met een perfect eindresultaat.

GKorterink, freelance spuiter is u al van dienst met de kleinste schades. Niets is zo vervelend als bijvoorbeeld hagelschade of kleine parkeerschade. Deze hinderlijke schades herstellen wij met professionele gereedschappen waardoor spuitwerk niet eens nodig hoeft te zijn. Kostenbesparend omdat de originele lak behouden blijft, maar toch een strak resultaat. Ook zijn wij sterk in het lassen van kunststof delen. Hiermee herstellen we het kunststofonderdeel en leggen we de basis voor een geslaagde reparatie met schitterend spuitwerk.

Verder voert GKorterink, freelance spuiter met de grootst mogelijk zorg het ‘standaard’ spuitwerk uit, zoals het in kleur spuiten van auto, motor of losse delen. Ook hier zorgt onze gedrevenheid en passie ervoor dat we telkens weer het beste werk afleveren.